КОЙ АПАРАТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА МОЯ ЦЕНТЪР?

Добре е да определите в какъв вид апарат(технология) да инвестирате, кой е най-подходящия за Вашия бизнес спрямо клиентите. Какво търсят те като услуга? Апаратът да съчетава ли една технология или няколко да действат в синергия?

За стягане на кожата: опитайте с РАДИОЧЕСТОТА

Радиочестотата е фантастична за стягане на кожата. Особено ефективна е за клиенти след бременост или за тези, които имат отпусната кожа поради стареене и загуба на производство на колаген. Радиочестотата е предназначена за намаляване на целулита, за тонизирана, стегната и изглеждаща млада кожа.

За лечение на целулит: опитайте терапия с УДАРНИ ВЪЛНИ

Ударно-вълновата терапия ускорява лечебния процес на тялото чрез стимулиране на метаболизма и засилване на кръвообращението с цел регенериране на увредената тъкан.
Ударно-вълновата терапия е най-добрият вариант за пациенти, които искат да премахнат целулита. Това е една от най-добрите технологии, когато се комбинира с радиочестота, за разбиване на целулита. Ползите от ударно-вълновата терапия често се усещат след една или две процедури.

За изграждане на мускулите: опитайте EMS

Електро-мускулната стимулация (EMS) предизвиква мускулната контракция чрез електрически импулси. ЕМS укрепва слабите мускули, намалява отока и болката.
Може да комбинирате EMS с радиочестота, за да тонизирате мускулите и да ускорите загубата на мазнини. Отлична терапия за подобряване на отпусната кожа и нежелани мазнини.
EMS е чудесен за пациенти, които искат да подобрят мускулатурата си или които нямат време да тренират мускулите си. Не е подходяща за хора с висок процент телесни мазнини, тъй като при тях трябва първо да се разградят мазнините. Имайки това предвид, тя е най-подходяща за клиенти, които водят относително активен живот, но биха искали по-добре оформени мускули.

За загуба на мазнини: опитайте криолиполиза

Това е основна терапия насочена към упорити области с нежелани мазнини, а така също и за извайване на тялото. Идеалният пациент има тегло близо до целевото тегло, а не - с по-значително наднормено тегло. По-пълни пациенти могат да се подложат на многократно лечение, като се третира една и съща зона малко по малко. Лечението е по-продължително и разходите са по-големи.

За третиране на лицето: опитайте HIFU

Използва се HIFU (фокусиран ултразвук с висок интензитет). Терапията за стягане на кожата е алтернатива на фейслифтовете. Прилага се ултразвукова енергия за увеличаване на производството на колаген, подобряващ овала на лицето.
HIFU също често се използва за контуриране на тялото, за подпомагане унищожаването на мазнините в локализирана област като корема, бедрата, седалище.